Registratie

  • 1 | Registreren & Inschrijven nieuwsbrief
  • 2 | Mijn merken
  • 3 | Bevestiging

Algemene informatie

Aanhef* :
Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens door Klépierre Management in overeenstemming met onderstaande procedures. :
Ik wil graag op de hoogte worden gehouden van nieuws en aanbiedingen van partners van Markthal. :

Veld is verplicht

Het onderstaande pictogram "Meer weergeven" evenals ons Handvest Bescherming Persoonsgegevens geven u nadere toelichting over onze inzet om uw gegevens te beschermen en de rechten en middelen om deze rechten uit te oefenen.

Wij moeten bovengenoemde met een asterisk* aangegeven persoonsgegevens verzamelen om bovengenoemde doelstellingen te bereiken. Anders kunt u geen abonnement aanvragen. De overige informatie is optioneel.

U gaat er tevens mee akkoord dat uw gegevens kunnen worden gecombineerd met andere gegevens die door Klépierre Management over u zijn verzameld, en dat ze mogen worden gebruikt voor het analyseren van uw profiel zodat u gepersonaliseerde berichten en aanbiedingen kunt ontvangen. Uw gegevens kunnen ook worden gebruikt voor statistische doeleinden, alsmede voor tevredenheidsonderzoeken.

Uitsluitend ontvangers die daartoe door Klépierre zijn gemachtigd en die verantwoordelijk zijn voor het beheren van accounts van nieuwe abonnees hebben toegang tot uw gegevens, zoals aangegeven in ons Handboek Bescherming Persoonsgegevens.

Indien u hiermee akkoord gaat (bovenstaand vakje aankruisen), kunnen uw gegevens ook voor marketingdoeleinden naar sommige van onze partners worden doorgestuurd, zoals gedefinieerd in ons Handvest Bescherming Persoonsgegevens, zodat u kunt profiteren van hun eigen nieuwsbrieven, kortingen, aanbiedingen en andere acties.

Uw gegevens zullen door Klépierre Management worden opgeslagen voor de duur van uw abonnement. In het geval van inactiviteit uwerzijds, zullen deze gegevens uiterlijk drie jaar na uw laatste contact met Klépierre Management worden gewist, tenzij wij uw toestemming hebben verkregen om die gegevens gedurende een langere termijn te bewaren.

U hebt recht op inzage, rectificatie, wissing, beperking, overdracht, bezwaar en het recht om een klacht in te dienen bij de nationale autoriteit voor gegevensbescherming met betrekking tot uw persoonsgegevens, binnen de grenzen waarin door toepasselijke verordeningen wordt voorzien. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken, door onder andere te klikken op de link “Afmelden” die u in al onze berichten aantreft.

Indien u vragen hebt en/of uw rechten wilt uitoefenen, kunt u uw informatie te allen tijde wijzigen via de pagina "Mijn Account” of in het geval van een specifieke vraag (die niet wordt beantwoord in de opties op de pagina "Mijn account") kunt u contact opnemen met Klépierre Management per e-mail, door een brief met daarbij een kopie van een relevant identiteitsdocument te sturen naar de volgende adressen: GDPR.nederland@klepierre.com 

Raadpleeg onze juridische informatie en de gebruiksvoorwaarden op ons Digitale Platform.

 

More

Filter op categorieën

Selecteer het merk dat je wilt volgen

Gefeliciteerd!

Je account is aangemaakt!
Ontdek nu onze beste acties!

Bekijk onze acties
#JustAsk

Wij beantwoorden je vraag
binnen 1 uurop onze Facebook pagina

Stel je vraag
Openingstijden
Ma. - Do. & Zat.: 10.00-20.00
Vrij.: 10.00-21.00
Zon.: 12.00-18.00

Telefoon: +0302346486
> Neem contact met ons op

Top