Donut Express in Markthal

Shop visual Donut Express

Toon op plattegrond

Openingstijden

Maandag   10.00 - 20.00 Dinsdag   10.00 - 20.00 Woensdag   10.00 - 20.00 Donderdag   10.00 - 20.00 Vrijdag   10.00 - 21.00 Zaterdag   10.00 - 20.00 Zondag   12.00 - 18.00

Contact

+31 18 161 61 06
  • Donut Express op social media:
Meer

Donut Express

WIE?

In 1996 zijn wij in Spijkenisse met ons bedrijf begonnen. Het begon allemaal met zelfgemaakte mini donuts. Gaandeweg hebben wij ons bedrijfje uitgebreid tot een echte kleine ‘American Bakery’. In onze winkel introduceerden wij dan ook onze unieke producten aan onze klanten. Wij zijn dan ook de enige in Nederland met een speciaal recept voor de mini donuts. maar tot ons assortiment behoren ook grote donuts, verschillende Amerikaanse cakes en cookies en andere zoete lekkernijen en hartige hapjes. Vanaf het begin is onze passie geweest; het maken van lekker, vers en kwalitatief eten. Nu breiden wij ons uit naar Rotterdam, om mensen kennis te laten maken met onze producten.

 

WAT?

Klanten kunnen bij ons terecht in de Markthal voor al onze verse en lekkere producten. Zo kunnen de mensen zelf alles zien en proberen. Onze producten zijn echt ideaal om te trakteren op school, op het werk, of op feestjes en bruiloften. Mini donuts zijn heerlijk en origineel voor bedrijfsevenementen, feestjes, bij geboorte of babyshowers. Daarnaast hebben we o.a. carrotcake, brownies en cheesecake en natuurlijk grote luxe donuts gevuld met pudding of jam. U zult uzelf, uw vrienden en collega’s zeker blij maken met deze verse en zoete lekkernijen. En dat is van tijd tot tijd zeker nodig.

 

WANNEER?

Het voordeel van onze producten is dat het je altijd, op elke moment van de dag, goed kan doen. Of je nu alleen bent en haast hebt, of je wilt lekker eten of samen delen met anderen. Zo zijn onze zoete producten heerlijk om te halen voor bij de koffie of thee thuis of natuurlijk om te trakteren op het werk of op school. Klanten kunnen onze donuts, cakes en cookies zelfs meenemen voor in de avond als blikvangers op een feestje. Ook hebben wij voor onze klanten hartige hapjes klaarstaan tijdens lunch uren of voor in de middag zoals hotdogs en tosti’s.

 

HOE?

Onze producten worden iedere dag vers gebakken met hoogwaardige en verse ingrediënten. De kwaliteit van onze producten is voor ons dan ook enorm belangrijk.

 

GOED ETEN?

Goed eten is eten dat vers is, het is eten dat met liefde bereid is, maar goed eten is zeker ook lekker eten. En het liefst ziet het er ook nog mooi uit natuurlijk. Daarom zeggen wij “Goed eten is een goed huwelijk tussen ogen en maag.” Goed eten maakt je blij en het is dan ook altijd leuk om te delen met anderen.

Acties en nieuws van Donut Express

Meer

#JustAsk

Wij beantwoorden je vraag
binnen 1 uurop onze Facebook pagina

Stel je vraag
Openingstijden

Ma. - Do. & Zat.: 10.00-20.00
Vrij.: 10.00-21.00
Zon.: 12.00-18.00

Telefoon: +31 30 234 64 64
> Neem contact met ons op

Top