Albert Heijn in Markthal

Shop visual Albert Heijn

Toon op plattegrond

Openingstijden

Ma t/m Za: 08:00 – 22:00                  Zondag: 9:00 – 22:00 

Contact

+31 10 414 46 98

Website

  • Albert Heijn op social media:
Meer

Albert Heijn

WIE?

Mijn naam is Stephan Martens, ik ben de supermarktmanager van Albert Heijn Markthal.  Samen met 125 collega’s heet ik u van harte welkom in onze winkel.

 

WAT?

Alles wat u gewend bent. Albert Heijn biedt een vol assortiment aan in food en non-food. De alledaagse boodschappen zijn bij ons te vinden, met elke week wisselende bonusaanbiedingen. Wat u ook zoekt, groente, vlees, vis of zuivel, in onze winkel heeft u altijd ruime keuze in prijs en kwaliteit. Van een groot assortiment A-merken tot onze vier eigen merken. Bijvoorbeeld AH Basic voor uw dagelijkse boodschappen en AH Excellent voor de feestelijke momenten. Ook bieden wij stomerijdiensten aan hebben we een bol.com ophaalpunt en vindt u er een OV oplaadpunt en een geldautomaat.

 

WANNEER?

Onze ruime openingstijden bieden de gelegenheid om op elk moment van de dag inspiratie op te doen voor lekker eten en drinken. Iedere dag van de week kunt u natuurlijk ook terecht voor uw alledaagse boodschappen.

 

HOE?

Kwaliteit en service zijn voor ons niet meer dan normaal. Onvoorwaardelijke kwaliteitsgarantie is hier een voorbeeld van. Als u niet tevreden bent over een product, wat de reden ook is, krijgt u uw geld terug.

 

GOED ETEN?

Altijd lekker vers van het seizoen. De meeste groente- en fruitsoorten kunt u het hele jaar door bij ons kopen. En sommige producten zijn het lekkerst in het seizoen. Zoals aardbeien, pompoen, asperges en radijs. Zodra de tijd er rijp voor is, liggen ze bij ons in de schappen.

Acties en nieuws van Albert Heijn

Meer

#JustAsk

Wij beantwoorden je vraag
binnen 1 uurop onze Facebook pagina

Stel je vraag
Openingstijden

Ma. - Do. & Zat.: 10.00-20.00
Vrij.: 10.00-21.00
Zon.: 12.00-18.00

Telefoon: +31 30 234 64 64
> Neem contact met ons op

Top