World Port Busker Festival programma

Events28/08/2017

Tijdens Wereldhavendagen vindt het eerste World Port Busker Festival plaats en ook in de Markthal! World Port Busker festival is een festival waarin straatmuzikanten uit binnen- en buitenland naar Rotterdam komen.

Tijdens Wereldhavendagen vindt het eerste World Port Busker Festival plaats en ook in de Markthal! World Port Busker festival is een festival waarin straatmuzikanten uit binnen- en buitenland naar Rotterdam komen.

 

Programma 1 september:

 

17.00 uur CQMD
Franse funk met een laagje rocksteady en een vleugje ska. CQMD is een 7-koppige brassband uit Parijs die in 2015 hebben opgetreden op Lowlands.

 

18.00 uur Lizzy V
Geboren in Rockanje is deze Gigstarter Artiest (2014) goed onderweg met een ontluikende muziekcarriere. Ze kwam op de radar van de bekende Amerikaanse producer Louis Henry Sarmiento. Aan de andere kant van Atlantische oceaan openen heel wat deuren voor Lizzy, maar nu nog even in Rotterdam: Lizzy V!

 

19.00 uur Convoi Exceptional
Rock and Roll op trommels & sax. Drie straatmuzikanten die de ware aard van Rock and Roll begrijpen: spelen, spelen, spelen! Zweten, swingen en dansen! De mannen zijn bekend van Pinkpop, Oerol en de Parade, maar de straat vinden de ze mooiste plek!

 

20.00 uur Light in Babylon
Byzantijnse Buskers! Muzikale melting pot van mannen en vrouwen (Turks, Israëlisch, Frans en Engels).

 

Programma 2 september (tijden kunnen wat variëren door afwisselende Buskers)

 

13.00 uur Halfway Station
Met Rotterdam als thuisbasis, gewapend met gitaar, banjo, accordeon, gouden stembanden en een folk-repertoire, spelen Elma en Rikke een nu al gewonnen thuiswedstrijd!

 

14.00 uur Lewis Floyd Henry
Een muzikaal eenmansleger. Met gitaar en een indrukwekkend arsenaal aan percussie-instrumenten werd hij wereldberoemd op Brick Lane in London. Een mix van Jimmy Hendrix en Mick Jagger!

 

15.00 uur G de Singer Songwriter
Gerard Olthaar, oftewel G, heeft o.a. gespeeld bij theatergroepen De Stijle, Want..., De Roadies, Alibi Collectief, Waterhuis, Siberia, T&G etc. Momenteel speelt  hij solo. Zijn stijl is Absurdistisch en droogkomisch.

 

16.00 uur Frenk van Meeteren
Wat is een festival zonder veteraan? Bereid je voor op steengoede country, calypso, folk en swingende rauwe blues!

Door

Ander nieuws

#JustAsk

Wij beantwoorden je vraag
binnen 1 uurop onze Facebook pagina

Stel je vraag
Openingstijden

Ma. - Do. & Zat.: 10.00-20.00
Vrij.: 10.00-21.00
Zon.: 12.00-18.00

Telefoon: +0302346486
> Neem contact met ons op

Top