Win! 2 startbewijzen voor Rotterdam Urban Trail!

Events24/04/2018

Tijdens de Rotterdam Urban Trail ren je door de Markthal. 

Ontdek Rotterdam op een sportieve en unieke manier! Wij geven 2 startbewijzen weg t.w.v. €25,- per stuk voor de Rotterdam Urban Trail op 6 mei!   

Laat ons weten waarom jij graag door de iconische Markthal wilt hardlopen en maak kans!  ‍♀️ De winnaar wordt op 2 mei bekendgemaakt.   Ps je krijgt er ook een leuk Markthal t-shirt bij!

Reageer op het bericht op Facebook (https://www.facebook.com/indemarkthal/) of stuur een mail aan info@markthal.nl.

Op zondag 6 mei vindt de derde editie van het populaire evenement de Rotterdam Urban Trail plaats. Zoals bij elke Urban Trail lopen deelnemers langs, over en zelfs dóór culturele en historische gebouwen in de stad. Dit jaar kunnen sportievelingen opnieuw proeven van een uniek en volledig nieuw parcours. Naast een parcours van 10 km is er voor het eerst ook een van 5 km. De inschrijving is vandaag geopend.

Ook dit jaar wordt weer een bijzondere editie met veel (nieuwe) locaties. Enkele bekende locaties van 2017, maar ook heel wat plekken die menig Rotterdammers amper kennen. Twee plekken maken we nu al bekend: midden in het centrum lopen de deelnemers dwars door de iconische Markthal, waar je het grootste kunstwerk ter wereld kunt bewonderen. Ook nieuw op het parcours is het Oude Luxor Theater, de plek waar cabaret, musical, dans en opera samenkomen. De komende weken worden stap voor stap meer locaties bekendgemaakt. 
NU OOK PARCOURS VAN 6 KM
Deelnemers krijgen dit jaar de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van ongeveer 6 km of 10 km. De nieuwe optie van 6 km maakt het toegankelijker voor beginnende lopers. Beide afstanden hebben dezelfde start- en finishlocatie. Deelnemers kunnen op het parcours bij de splitsing kiezen of ze voor de 6 km of de 10 km gaan.

INSCHRIJVEN
Inschrijven kan op www.rotterdamurbantrail.nl. Om elke deelnemer in alle comfort door smalle straatjes, op trappen en door de gebouwen te laten lopen, kunnen slechts 4.500 deelnemers starten. De lopers zullen in vijf startwaves, tussen 9.30 en 10.50 uur, vertrekken. Na de finish wacht de deelnemers een ontbijt en een unieke Urban Trail medaille.

Door

Ander nieuws

#JustAsk

Wij beantwoorden je vraag
binnen 1 uurop onze Facebook pagina

Stel je vraag
Openingstijden

Ma. - Do. & Zat.: 10.00-20.00
Vrij.: 10.00-21.00
Zon.: 12.00-18.00

Telefoon: +0302346486
> Neem contact met ons op

Top