Popronde X Stukafest in de Markthal!

Events30/10/2018

Dit jaar vindt de Popronde Rotterdam ook in de Markthal plaats! De Popronde is hét reizende muziekfestival van Nederland. Vanaf donderdag 13 september tot en met zaterdag 24 november reizen 142 Poprondebands en acts langs 41 steden door het hele land. Popronde Rotterdam vindt plaats op 3 november. En dit jaar is de Markthal een van de locaties! 

Stukafest zorgt als trotse host voor een intieme huiskamersetting voor de drie verschillende artiesten. Op 3 november van 13:00 tot 16:30 kan je genieten van de drie artiesten. Hier alvast een voorproefje van wat jou te wachten staat!

AIYA
AIYA is een singer-songwriter met alternatieve pop en R&B muziek. De meeste teksten heeft AIYA zelf geschreven en ze werkt samen met producer Juno Who en Waju om het beste geluid te bereiken! Haar liedjes gaan over verdriet, angst, geld en meer.

Carina Nebula
Carina Nebula is een soloproject van de 21 jarige Kike Zwagerman. De muziek bestaat uit popsongs die worden ingevuld door ruimtelijke gitaar- en synthpartijen. De moderne, semi-elektronische sfeer gaat hand in hand met energieke, meeslepende en psychedelische stukken!

ABEE
ABEE maakt edgy popmuziek, ondersteund door ‘out of the box’ beats en geluiden. Ze is momenteel bezig met haar debuut EP en te horen op de single ‘What Should I Do’, een samenwerking met Mike Rogers.

Kom jij ook een kijkje nemen op 3 november?

Ander nieuws

#JustAsk

Wij beantwoorden je vraag
binnen 1 uurop onze Facebook pagina

Stel je vraag
Openingstijden

Ma. - Do. & Zat.: 10.00-20.00
Vrij.: 10.00-21.00
Zon.: 12.00-18.00

Telefoon: +0302346486
> Neem contact met ons op

Top