Ontbijtjes voor Moederdag

Inspiratie09/05/2019

Het is zaterdagmiddag, de supermarkten gaan bijna dicht en dan bedenk je jezelf opeens: heb ik al iets geregeld voor Moederdag? Dé dag waarop je jouw moeder in het zonnetje kunt zetten, mag je zeker niet vergeten. Wij helpen je snel even op weg met de lekkerste Moederdag ontbijtjes. Kies er één uit en een tweede voor je schoonmoeder, en haast jezelf naar de Markthal voor de ingrediënten. Daar scoor je punten mee op zondag 12 mei.

Blije aardbei
Alles met aardbeien, daar kun je de plank niet mee misslaan. Maak een lekker bakje yoghurt vol met vers fruit, waaronder aardbeitjes. Besmeer een beschuitje met boter, leg hier verse aardbeien op en besprenkel deze met wat suiker. Stop een bakje aardbeien in de blender en maak er een heerlijke smoothie van. Voor het hoofdingrediënt ga je langs Groente & Fruit Paradijs en voor de yoghurt en beschuitjes bezoek je Albert Heijn.

Net als vroeger
Als je terugdenkt aan vroeger, wat maakte jouw moeder dan voor jou? Wedden dat het merendeel antwoord met: pannenkoeken. Dit is de gelegenheid om je eigen moeder terug te verrassen met jouw lievelingseten van vroeger. Bak minipannenkoekjes en gebruik als topping verse bosbessen met een bolletje vanille-ijs van De IJssalon, chocolade van Leonidas of kies voor een hartige variant met kaas van Cheese and more.

Broodjes
Met een ‘van-alles-wat’ ontbijt kun je de plank niet misslaan. Hieraan mogen verse broodjes niet ontbreken. Denk aan de croissantjes en pistoletjes van De Volkslust en de Turkse bagels van Ekmekci. Tip: pak van ieder soort broodje een mini-versie, dit zorgt ervoor dat je moeder veel keuze heeft en het ziet er ook nog eens leuk uit.

Zoetekauw
Heb jij zo’n moeder die nooit dieet en nog steeds lekker kan eten wat ze wil, dan ben je in de Markthal aan het juiste adres. Verras je moeder met de churros of wafels van Churros & Sweets, een kleurrijke macaron van de Patissier of een mierzoete donut van Donutexpress. Na deze lekkernijen ben je haar overigens wel verplicht om even mee uit te nemen voor een actieve dag.

Lees je per ongeluk deze blog pas op zondag 12 mei, geen stress! Sprint naar je moeder toe en vertel haar dat je d’r mee uit neemt voor een gezellige dag naar Markthal, we zijn open van 12.00 tot 18.00 uur. Fijne Moederdag!

 

Door

Ander nieuws

#JustAsk

Wij beantwoorden je vraag
binnen 1 uurop onze Facebook pagina

Stel je vraag
Openingstijden

Ma. - Do. & Zat.: 10.00-20.00
Vrij.: 10.00-21.00
Zon.: 12.00-18.00

Telefoon: +31 30 234 64 64
> Neem contact met ons op

Top