Jeugd Vakantie Paspoort Markthal

Nieuws09/07/2019

Verkenningstocht in de Markthal met het Jeugd Vakantie Paspoort 2019!  Midden in de stad staat de Markthal met ontzettend lekker eten. Jij kunt (zonder jouw papa of mama) samen met een echte gids een Markthal safari beleven. Je kijkt niet alleen achter de schermen, maar je komt ook heel veel te weten over deze bijzondere plek. En natuurlijk hoort daar wat lekkers bij! 

In de zomervakantie kunnen kinderen die in het bezit zijn van een Jeugd Vakantie Paspoort een gratis rondleiding van een echte gids krijgen door de Markthal.
Deze rondleiding is elke woensdag en zaterdag te reserveren via onderstaande link in de periode van 20 juli t/m 1 september.

Let op er gelden een paar regels:
- reserveren is verplicht
- de rondleiding is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en is ook alleen voor kinderen (dus je papa, mama, opa, oom of buurvrouw gaat niet met je mee)
- neem je Jeugd Vakantie Paspoort mee zodat wij jouw deelname kunnen verwerken
Tot snel!

https://tickets.derotterdamtours.nl/rotterdamtours/nl/flow_configs/de-rotterdam-tours-3s/steps/select-your-tickets/z_event/10561

 

EXTRA INFORMATIE OVER HET STARTPUNT VAN DE TOUR: De gids ontvangt je BUITEN ter hoogte van de Albert Heijn Supermarkt entree.

Adres: Grotemarkt 98 ( noordzijde Markthal, grasveld / Laurenskerk)

 

Ander nieuws

#JustAsk

Wij beantwoorden je vraag
binnen 1 uurop onze Facebook pagina

Stel je vraag
Openingstijden

Ma. - Do. & Zat.: 10.00-20.00
Vrij.: 10.00-21.00
Zon.: 12.00-18.00

Telefoon: +31 30 234 64 64
> Neem contact met ons op

Top