Elliniko The All Day Greek in Markthal

Shop visual Elliniko The All Day Greek

Toon op plattegrond

Openingstijden

Maandag   10.00 - 22.00 Dinsdag   10.00 - 22.00 Woensdag   10.00 - 22.00 Donderdag   10.00 - 22.00 Vrijdag   10.00 - 22.00 Zaterdag   10.00 - 22.00 Zondag   12.00 - 22.00

Contact

+31 10 741 0099
  • Elliniko The All Day Greek op social media:
Meer

Elliniko The All Day Greek

WIE?

De broers Yiannis en Dimitris Ikonomou, beiden geboren en getogen in het dorp Ichalia op het Griekse vaste land, zijn opgegroeid in de horeca. Al van jongs af aan hielpen zij mee in het restaurant van hun ouders, waar zij zich de traditionele Griekse keuken eigen hebben gemaakt. Als lid van een familie van restaurateurs bestond al snel de ambitie een eigen zaak op te starten. In 2003 hebben zij in Vlaardingen Grieks restaurant Palladion geopend. Al voordat de bouw van de Markthal Rotterdam startte, begon het te kriebelen bij de broers: Wat zou het geweldig zijn om in hét foodwalhalla van Nederland een tweede zaak te starten.

 

WAT?

Met Elliniko – the all day Greek is een nieuw, uniek concept geboren met een missie: Rotterdammers en bezoekers aan de havenstad meenemen naar het moderne en eigentijdse Griekenland, waarbij de invloeden van de authentieke Griekse keuken duidelijk merkbaar blijven. Elliniko heeft zowel een streetfood takeaway als een all day restaurant. Het streetfood assortiment bestaat uit onder andere pita gyros, luxe broodjes en salades, Grieks gebak, yoghurts en crêpes. Deze kunnen ter plekke worden genuttigd of worden ingepakt om thuis of onderweg op te eten. Ook verkopen wij verschillende koffies van het merk Illy in zowel warme als koude varianten. In het restaurantgedeelte bieden wij onze gasten moderne en echt authentieke Griekse lunch- en dinergerechten.

 

WANNEER?

Bij Elliniko kunnen bezoekers in de ochtend terecht voor een lekkere koffie, crêpe met Nutella of ontbijt met yoghurt en Grieks gebak. Er kan uitgebreid geluncht worden in het restaurantgedeelte, maar ook een snelle hap worden afgehaald of genuttigd in de streetfood takeaway. Voor de borrel en het diner bieden wij een uitgebreide kaart met authentieke Griekse specialiteiten en heerlijke vlees- en visgerechten van de grill.

 

HOE?

Wij vinden het belangrijk om kwalitatief hoogwaardige producten en ingrediënten te gebruiken in onze gerechten. Daarnaast werken wij zoveel mogelijk met ingrediënten die rechtstreeks uit Griekenland komen, geleverd door lokale Griekse leveranciers. Wij gebruiken voor onze gerechten recepten die al generaties lang in onze familie zijn. Met authentieke smaken en verrassende kaart hopen wij onze gasten tijdens een bezoek aan Elliniko de echte smaak van Griekenland te laten ervaren.

 

GOED ETEN?

Goed eten is puur en natuurlijk met verse ingrediënten en authentieke recepten. Cooking with love provides food for the soul!

Acties en nieuws van Elliniko The All Day Greek

Meer

#JustAsk

Wij beantwoorden je vraag
binnen 1 uurop onze Facebook pagina

Stel je vraag
Openingstijden

Ma. - Do. & Zat.: 10.00-20.00
Vrij.: 10.00-21.00
Zon.: 12.00-18.00

Telefoon: +31 30 234 64 64
> Neem contact met ons op

Top