Basq Kitchen in Markthal

Shop visual Basq Kitchen

Toon op plattegrond

Openingstijden

Ma t/m Za 10:00 – 23:00                  Zondag 12:00 – 23:00 

Contact

+31 10 414 00 99
  • Basq Kitchen op social media:
Meer

Basq Kitchen

WIE?

Kevin Chow, Dennis Marterus en Alvaro Martinez hebben samen BasQ Kitchen opgericht om een stukje Baskenland naar Nederland te halen. Alvaro Martinez, executive chef van BasQ Kitchen heeft zijn sporen verdiend bij Arzak, Martin Berasategui, Zuberoa en El Bulli. Tegenwoordig is hij eigenaar en chef van restaurant Sukam in de Baskische provincie Bizkaia. Alvaro heeft voor u een kaart samengesteld met de meest verfijnde en tapas en pintxos gerechten. Een sensatie voor de smaakpapillen.

 

WAT?

Bij BasQ Kitchen kan iedereen genieten van authentieke tapas en pintxos gerechten. Deze gerechtjes zijn geïnspireerd op de verfijnde Baskische en Spaanse keuken. Een scala aan gerechten die balans vindt tussen de traditionele en rijke Baskische keuken met het elegante en pure koken van nu.

 

WANNEER?

Vanaf 12:00 kun je bij BasQ Kitchen terecht voor een variatie aan de meest uiteenlopende tapas en pintxos gerechten. Daarnaast kun je ook genieten van frisse salades, verse broodjes en echte desserts.

 

HOE?

Authentieke ingrediënten en eerlijke producten, een unieke menukaart ontwikkeld in Baskenland door Alvaro Martinez zelf. Kleine culinaire kunstwerkjes, gemaakt om te delen.

 

GOED ETEN?

Bij BasQ Kitchen worden de gerechten bereid op ambachtelijke wijze met verse producten en pure ingrediënten. De tapas en pintxos spreken voor zich. Niets is beter dan de smaak van verse en natuurlijke ingrediënten.

Acties en nieuws van Basq Kitchen

Meer

#JustAsk

Wij beantwoorden je vraag
binnen 1 uurop onze Facebook pagina

Stel je vraag
Openingstijden

Ma. - Do. & Zat.: 10.00-20.00
Vrij.: 10.00-21.00
Zon.: 12.00-18.00

Telefoon: +31 30 234 64 64
> Neem contact met ons op

Top